Pancar Kavurması Tarifi
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 1.551
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kırmızı pancarı nasıl bilirsiniz? Tatlı, yumuşak, lezzetli ve çok faydalı olarak mı? Peki ya nasıl beğenirsiniz? Salata içerisinde mi yoksa turşu olarak mı? Sıradaki tarifimiz ile tüm ezberlerinizi yıkmaya ve pancarın yepyeni hali ile tanışmaya hazır olun. Karşınızda pancar kavurması!

Kırmızı pancarları haşlayıp küp küp doğradıktan sonra her yemeğe lezzet katmaması imkânsız olan malzemelerimiz soğan ve sarımsak ile buluşturup nazikçe kavuruyoruz, sonunda pancar da bize cömertçe lezzetini sunuyor! Üzerine bir de yoğurt gezdirildi mi sizden mutlusu da sizden hafifi de olmuyor!

Yapımı çok pratik, yemesi pek keyifli pancar kavurması ile sofranıza renk ve sağlık gelsin diyorsanız gerekli tüm detaylar için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

 

YAPILIŞI:

1. Pancarları yıkayın, üzerini 3 parmak geçene kadar su ekleyin.
2. Yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
3. Kuru soğanın kabuğunu soyup ufak küpler halinde doğrayın, bir tavaya zeytinyağ, soğan ve sarımsakları ekleyip kavurun.
4. Ardından pancarları ekleyip 5-6 dakika kadar kavurun.
5. İster sıcak ister soğuk olarak servis edebilirsiniz.
.
. ervis önerisi
. zerine inçe ince kıyılmış maydanoz ve yoğurtlu sarımsak gezdirerek servis edebilirsiniz

EN ÇOK İZLENENLER