Pancar Ketçap Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 1.667
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sağlıklı beslenme konusu, özellikle son yıllarda hepimizin kafa yorduğu konulardan biri. Hepimiz elimizden geldiğince, imkânlar el verdiğince,şehirlerin sağlıksız ortamında en doğal besin seçeneklerini tüketebilmek için âdeta seferber olmuş durumdayız. En sağlıklı tavuk nasıl anlaşılır, iyi peynir nerede bulunur, ekmeğimizi evde kendimiz yapalım, yoğurdumuzu kendimiz mayalayalım gibi bin bir çaba…

Ancak bazı lezzetlerden ise sağlığımızdan vazgeçememek kadar da vazgeçemiyoruz. Öyle ki onlar olmadığında belki doymamış hissediyor,yemeğimizin bir türlü tamamlanmamış olmasından şikâyet ediyoruz. Ketçap da o lezzetlerden biri.  Patates kızartması yada belki pilav; birçoğumuz için ketçapsız düşünülemiyor; ancak ketçapların ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır!

Biz de sıradaki videomuzda bu konuya çare olalım istedik ve çok daha doğal bir ketçap hazırlığına koyulduk. Tarçın, kimyon, kereviz sapı, sarımsak,kişniş gibi malzemelerden bol sağlık ve bol aroma dolu ketçabı yarattık.

Nefis rengi ile davet eden bu ketçapla kavuşmak için hemen videomuzu izleyin ve uygulamaya geçin. Şimdiden afiyet olsun!

Pancar ketçap tarifi, pancar ketçap yapımı, pancar ketçap yapılışı,pancar ketçap nasıl yapılır, pancar ketçap nasıl hazırlanır, pancar ketçap hazırlanışı, pancar ketçap malzemeleri, sağlıklı ketçap, ev yapımı ketçap, evde ketçap nasıl yapılır, ketçap malzemeleri ve daha birçok lezzet için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

YAPILIŞI:

1. Pancarları soğanı ve sarımsağı soyun, küp küp ufak ufak kesin ardından tüm malzemeleri tencereye ekleyin.
2. 3-4 dk kavurun, ardından tencerenin kapağını kapatın ve ara sıra karıştırarak kısık ateşte pancarlar yumuşayana kadar pişirin.
3. Tüm ürünler piştikten sonrada şeker ve balı ekleyip, bir iki taşım daha kaynatın ve blenderdan geçirip servis edebilirsiniz.
4. Püf noktası:Kıvamına göre bir miktar süt ilave edebilirsiniz. Döküm tavada yavaş yavaş pişirirseniz sosunuz daha kıvamlı ve lezzetli olacaktır.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER