Pastırmalı Kuşkonmaz Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1,00/5 Toplam: 2 Oy
view 1.298
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Pastırmalı Kuşkonmaz Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Vitamin deposu kuşkonmazla hazırlayabileceğiniz farklı tariflerden biri daha! Pastırmalı kuşkonmaz, hem pratik hem farklı hem de alışık olduğunuz tatların çok dışında!

Pişirme önerisi:

Lor peyniri yerine toz parmesan peyniri kullanabilir, kuşkonmazları hafif soteledikten sonra da kullanabilirsiniz.

Pastırmalı Kuşkonmaz Yapımı:

1. Bir soyacak yardımıyla sap kısımlarını ayıkladığınız kuşkonmazları elinizle ortadan ikiye bölün. Kaynamakta olan suda 2 dakika kadar haşlayın.
2. Suyunu süzdürdüğünüz haşlanmış kuşkonmazları ısıya dayanıklı bir fırın tepsisine alın.
3. Zeytinyağı, tuz, karabiber, kekik ve pul biber ilavesiyle harmanlayın. Kurutulmuş domatesleri ince ince kesip fırın kabına alın. Tüm malzemeyi elinizle harmanlayın.
4. Lor peyniri ve dilimlenmiş pastırma ilavesiyle önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 25-30 dakika kadar pişirin. Fırından çıkardığınız pastırmalı kuşkonmazı sıcak olarak bekletmeden servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER