Patlıcan Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,24/5 Toplam: 25 Oy
view 26.546
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Patlıcan Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lezzetin uzmanı Uzman Kasap’tan nefis patlıcan kebabı tarifi MigrosTV’de.

Püf noktası:

Kebapları yağlayıp arzuya göre tuz ve karabiberle çeşnilendirdikten sonra pişirin.

Pişirme önerisi:

Izgara ya da mangalda 15 dakikada, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirebilirsiniz.

Patlıcanlı kebapları, kendi hazırladığınız köftelerle de hazırlayabilir arzu ettiğiniz baharatları ekleyebilirsiniz.

Patlıcan Kebabı Yapımı:

1. Derin bir servis kabına aldığınız patlıcanlı kebapları, az miktarda zeytinyağıyla yağlayın.
2. Tuz ve karabiber ilavesiyle çeşnilendirin.
3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER