Patlıcan Sushi Tarifi
6.822 votes, average: 4,78 out of 56.822 votes, average: 4,78 out of 56.822 votes, average: 4,78 out of 56.822 votes, average: 4,78 out of 56.822 votes, average: 4,78 out of 5
4,78/5Toplam: 6.822 Oy
view 46.769
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Patlıcan Sushi Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sushi‘yi denemek istiyor ancak çiğ balık fikri kulağınıza ve midenize pek yatmıyor mu? O halde gelin önce biraz daha pratik olan bir tat ile damağımızı alıştıralım.Patlıcan tariflerinin en sıra dışılarından birini sizin için hazırladık. Patlıcanlı sushi tarifi şimdi MigrosTV‘de.

Patlıcan Sushi Yapımı:

1. Pirinçleri haşlayın.
2. Soğuduktan sonra doğradığınız fesleğen yapraklarını pirince ilave edin.
3. Patlıcanları ince ince boylamasına kesin.
4. Izgara tavasıda pişirin.
5. Bir kasede yoğurt, sarımsak tozu ve tuzu karıştırın.
6. Pişen patlıcanların üzerine bıçak yardımıyla yoğurt sürün.
7. Pirinçten 1 kaşık üzerine koyup rulo şeklinde sarıp, kürdan batırın.
8. Fesleğen yapraklarının üzerinde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER