BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK10'DK
-
PİŞİRME10'DK
-
KİŞİ SAYISI4 Porsiyon
Yeşil yapraklı sebzeler arasında pazının yeri ayrıdır. Bir ıspanak ya da kara lahanayı sevmeseniz bile pazıyı sevebilir, yemekte pazı olan günleri iple çekiyor olabilirsiniz. İşte sıradaki tarif, tam da size göre; karşınızda pazı borani! Pratik yapımı, harika sonucu ile tam bir çalışan dostu denebilir. Onu, eve geldiğinizde kolayca hazırlayabilir, günü hem faydalı hem de lezzetli bir seçenek ile tamamlayabilirsiniz.
Bu tarifte bir miktar zeytinyağında hafifçe kavrulan pazı yaprakları, bir diş sarımsağın büyüleyici kokusu ile buluşuyor. Yükselen dumanlar ile evinizi saran mis koku eşliğinde bir yandan yoğurt ve süzme yoğurdu karışıyor. Daha sonradan yoğurt karışımına pazı yaprakları ekleniyor, biz de harika bir lezzet deneyimi için sabırsızlanıyoruz! Son olarak üzerine isteğe göre yağ, kırmızı biber ve nane karışımından hazırladığınız sosu da eklerseniz e daha n’olsun?
Kemiklere, sindirim sürecine, şeker hastalığına, kanserin birçok çeşidine iyi geldiği bilinen pazı ile nefis bir borani hazırlayıp siz de bugün sofranızda değişiklik yapmak istiyorsanız tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!
Pazı borani tarifi, pazı borani yapımı, pazı borani yapılışı, pazı borani nasıl yapılır, pazı borani malzemeleri, pazı borani nasıl hazırlanır, pazı borani malzemeleri, ev yapımı pazı borani, nefis pazı borani, pratik pazı borani ve daha birçok lezzetli tarif MigrosTV videolarında, bizden ayrılmayın!