Peynirli Patlıcan Kızartması Tarifi
6.134 votes, average: 4,11 out of 56.134 votes, average: 4,11 out of 56.134 votes, average: 4,11 out of 56.134 votes, average: 4,11 out of 56.134 votes, average: 4,11 out of 5
4,11/5Toplam: 6.134 Oy
view 48.059
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Peynirli Patlıcan Kızartması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Farklı aperatif tarifleri arayanlar, bu tarifimiz tam size göre! Peynir ve patlıcanın sıradışı uyumu sofralarda yerini alıyor. Hellim peynirli tariflerin en lezzetli olanlarından biri olan peynirli patlıcan kızartması tarifi şimdi MigrosTV’de!

Peynirli Patlıcan Kızartması Yapımı:

1. Patlıcanları 2 kap tuzlu suda 20 dakika kadar bekletin.
2. Elinizle sıkarak patlıcanları sudan çıkarın ve kağıt havlu içinde kurulayın.
3. İç malzemeyi bir kabın içinde kaşık ile karıştırın.
4. Bir kaşık dolusu malzemeden alın ve patlıcanın bir yüzüne kubbe gibi koyun, üzerini bastırmayın!
5. Yağı tavaya koyun, ortanın biraz üzerindeki derecede ısıtın.
6. Önce malzemeli taraflarını altın rengi olana kadar kızartın.
7. Çevirin ve patlıcanlar altın rengi olana kadar kızartın.
8. Kağıt havlu üzerine koyun; böylelikle fazla yağını alacaktır.

EN ÇOK İZLENENLER