Peynirli Taze Patates Tarifi
7 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 5
4,29/5Toplam: 7 Oy
view 13.513
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Şırmarık bir lezzete hazır mısınız ? Peynirli taze patates tarifi, hem leziz hem de biraz şımarmak istediğinizde kendinizi ödüllendirmeniz için birebir! Fırınlanmış ve içi çeşitli baharatlarla zenginleştirilmiş patates tarifimiz için videomuzu izlemeniz yeterli. Peynirli taze patates tarifi MigrosTV’de. Mutfakta harikalar yaratacağınız lezzetli ve pratik tarifler, kısa zamanda sağlıklı menüler yaratacağınız öneriler, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Püf noktası:

Orta kısımlarını çıkarttığınız patateslerin iç kısımlarını dikkatli bir şekilde alın. Az miktarda zeytinyağı ve tuz ilavesiyle önceden fırınlamayı unutmayın.

YAPILIŞI:

1. Bol suda yıkadığınız patatesleri ortadan ikiye kesin, iç kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın.
2. Az miktarda zeytinyağı ve tuz ilavesiyle önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 10 dakika kadar fırınlayın.
3. Zeytinyağını tavada kızdırıp doğranmış kuru soğanı hafif bir renk alana kadar kavurun. Soğuması için bir kenara alıp dinlendirin.
4. Badem, sarımsak, lor peyniri, maydanoz, ayıklanmış taze kekik, biberiye, taze sıkılmış limon suyu, sarımsak, tereyağı, tuz ve karabiberi mutfak robotunda karıştırın.
5. Fırından çıkardığınız patateslerin içerisine doldurup yaklaşık 30 dakika daha pişirdikten sonra ılık olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER