Pideli Mantı Tarifi
6.840 votes, average: 4,52 out of 56.840 votes, average: 4,52 out of 56.840 votes, average: 4,52 out of 56.840 votes, average: 4,52 out of 56.840 votes, average: 4,52 out of 5
4,52/5Toplam: 6.840 Oy
view 50.744
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Pideli Mantı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

“Pide ve mantı bir arada nasıl olur?” demeyin. Davet sofralarına yakışır bu lezzet önerimizi sakın kaçırmayın. Farklı lezzetlerle misafirlerinizi şaşırtmak istiyorsanız bu tarifimizi kaçırmayın! Pideli mantı tarifi MigrosTV’de!

Pideli Mantı Yapımı:

1. Ön hazırlık olarak pideleri küp küp doğrayın.
2. Domatesleri ve soğanı küçük küpler halinde doğrayın.
3. Soğanları tencereye alıp, kavurun.
4. Soğanlara kıymayı ekleyin, ardından suyunu salıp çekinceye kadar kavurun.
5.  Salçayı da ilave ederek 1 dakika daha kavurun.
6. Domatesleri ve baharatları ekleyip kısık ateşte 7-8 dakika kadar pişirin.
7. Pideleri servis kabına alın.
8. Üzerine hazırladığınız kıymalı sosu dökün ve karıştırın.
9. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
10. Sıvı yağ ve pul biberi kızdırıp üzerine dökerek servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER