Pınar Yoğurtlu Ekmek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Yoğurtlu Ekmek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Verdiği nefis tarifleriyle kendinden sıkça söz ettiren Şef Halil Şımır, sıradaki videomuzda Pınar Yoğurt’un katkılarıyla nefis bir ekmek hazırladı!
Evde kaldığınız günlerde ekmek yapmayı hâlâ denemeyenlerdenseniz, ekmek yapımında en önemli malzeme olan ekmek mayasını edinmediyseniz bu pratik, daha da önemlisi tecrübe ve maya gerektirmeyen tarifimizle iyi bir sonuç elde edebilirsiniz. Nasıl mı? Ekmek yapımında temel malzeme olan maya yerine sihirli bir Pınar Yoğurt ekleyerek! Kendi ellerinizle hazırladığınız, sıcacık ve çıtır ekmeğinize bayılacaksınız; şimdiden uyaralım da tüketeceğiniz miktarı abartmayın!
Pınar yoğurtlu ekmek nasıl yapılır, Şef Halil Şımır’ın detaylı anlatımı Pınar Yoğurt’un katkılarıyla videomuzda sizi bekliyor; şimdiden afiyet olsun!

Yoğurtlu Ekmek Yapımı:

1. Tüm malzemeler bir kabın içerisinde içerisinde karıştırılıp iyice yoğurulur.
2. Ardından bir fırın kabına eklenip üzerine bir çizik atılır ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilip servis edilir.

EN ÇOK İZLENENLER