Pırasa Kızartması Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,10/5 Toplam: 10 Oy
view 28.534
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Pırasa Kavurması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lezzetli ve besleyici bir tarif! Pırasa kavurması tarifi MigrosTV’de. Farklı, yöresel ve sağlık kokan sebze tarifleri için bizi takip etmelisiniz. Kolay, pratik, sağlıklı ve lezzetli yemekler, salata, çorba, tatlı, et, tavuk, balık tarifleri, ev yemekleri, hamur işleri, pasta, börek, poğaçalar, kahvaltılıklar, sıcak ve soğuk içecek tarifleri, MigrosTV’de kısa ve keyifli videolarla sizi bekliyor.

Pırasa Kavurması Yapımı:

1. Pırasaları ayıklayıp yıkayın ve ince halkalar şeklinde doğrayın.
2. Tencerede yağı koyun doğranmış soğan ve sarımsakları kavurun.
3. Pırasayı ilave ederek kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
4. Bir çay kaşığı kadar su ilave edin tencerenin kapağı kapalı olarak bu suyun çekmesini bekleyin.
5. Piştikten sonra ılımasını bekleyin.
6. Bu arada yoğurdu çırpın içine ezilmiş sarmısakları koyup karıştırın.
7. Bir kısmını servis tabağının tabanına yayının. Üzerine kavrulmuş pırasaları yerleştirin. Üzerine pul biber serpin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER