Pişmeyen Cheesecake Tarifi
35 votes, average: 4,14 out of 535 votes, average: 4,14 out of 535 votes, average: 4,14 out of 535 votes, average: 4,14 out of 535 votes, average: 4,14 out of 5
4,14/5Toplam: 35 Oy
view 79.654
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Pişmeyen Cheesecake Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Zamanı kısıtlı olan tatlı müdavimlerine, sadece 20 dakikada hazır pişmeyen cheesecake tarifi MigrosTV’de!

Püf noktası:

Yulaflı bisküvi ve eritilmiş tereyağı ilavesiyle hazırladığınız cheesecake tabanını 10 dakika kadar dondurduktan sonra krema karışımını ekleyin.

Pişmeyen Cheesecake Yapımı:

1. Mutfak robotuna aldığınız yulaflı bisküvileri toz haline gelene kadar çekin.
2. Eritilmiş tereyağını ekleyip bir spatula yardımıyla karıştırın.
3. Kenar kısımlarını alüminyum folyoyla sardığınız kelepçeli kek kalıbını fırın tepsisine alın.
4. Taban kısmına hazırladığınız yulaflı bisküvi harcını yayıp üzerini bir spatula yardımıyla düzeltin. Buzdolabına kaldırıp 10 dakika kadar dinlendirin.
5. Kreması için; karıştırma kabına aldığınız yumurta sarısı ve pudra şekerini düşük devirde çırpın.
6. Labne peyniri, krema, vanilya, rendelenmiş limon kabuğu ve portakal kabuğunu ekleyip karıştırma işlemini sürdürün.
7. Kıvam alan kremayı cheesecake tabanı üzerine aktarıp üzerini düzeltin ve kıvam alması için buzdolabına kaldırın.
8. Tane kısımlarını ayırdığınız vişne reçelini sulandırın. Kıvam alan cheesecake üzerine arzu ettiğiniz şekilleri verip dilimler halinde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER