Çocukluğumuzda, patatese benzerliği sayesinde annelerimizin yememizi sağladığı kerevizi ,birçoğumuz büyüyünce artık zorla değil, kendi iradesince yemeye başlar. Çünkü içeriği ile öylesine faydalıdır. Büyüyünce birçoğumuz onu artık zorla değil, kendi iradesince yemeye başlar. İçerisine bolca limon sıkarak faydasını artırır, bunu yaparken patatesin boynunu da bükmez, onu da tarife dahil eder. Neyden mi bahsediyoruz, elbette ki kerevizden.
Patatesle karışık kereviz yemeği, hafif seçeneklerle beslenmeyi sevenlerin baş tacıdır. Siz de iddialı bir kereviz seveniyseniz, portakal kokusunun bulaştığı her yemeğe ayrı tapıyorsanız işte nefis bir alternatif! Sıradaki tarifimizde minik minik doğranan kereviz, havuç, patates gibi malzemelerin faydasına bir kâse dolusu portakal suyu da ekleniyor ve ortaya sağlık dostu bir yemek çıkıyor. Siz de bu hikâyeye ortak olup biraz çocukluğunuza düşmek biraz da yetişkinliğinize güç katmak için tabakları hazırlayın. Geri kalan tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!