Portekiz Belen Pastası Tarifi
6.497 votes, average: 4,72 out of 56.497 votes, average: 4,72 out of 56.497 votes, average: 4,72 out of 56.497 votes, average: 4,72 out of 56.497 votes, average: 4,72 out of 5
4,72/5Toplam: 6.497 Oy
view 60.378
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Portekiz Belen Pastası Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

2014 Dünya Kupası heyecanına lezzet katan tarifler MigrosTV‘de! Daha önceİspanyol mutfağına konuk olmuş ve enfes Gazpacho çorbası ile damaklarımıza ziyafet vermiştik. Şimdiki durağımız PortekizPortekiz’in meşhur Belen pastasından bir dilim de siz almaz mısınız? Kaçırmayın deriz!

Portekiz Belen Pastası Yapımı:

1. Milföy hamurları büyük ağızlı bir bardakla yuvarlak kesilir.
2. Çıkan kısımlar elde yuvarlanır, fitil gibi yapılır.
3. Kesilen milföyün kenarına yumurta akı sürülür.
4. Hazırlanan fitil hamuru çevreleyerek yapıştırılır.
5. Diğer yanda süt, şeker, un, vanilya, yumurta sarısı ve vanilya bir kapta kıvam alana kadar pişirilir.
6. Havuz gibi olan milföylere paylaştırılır.
7. Fırın kabına konur. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri koyu renkte kızarana kadar pişirilir.

EN ÇOK İZLENENLER