MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Pratik Elmalı Turta Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME25'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Kolay turta tarifi MigrosTV’de. Hem pratik hem de leziz bir turta önerimiz var; Pratik Elmalı Turta Tarifi. Çocuklara meyveyi sevdiren tatlı tariflerimizi gördünüz mü?

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Pratik Elmalı Turta Tarifi
MALZEMELER
  • yeşil elma

    3 adet
  • Migros toz şeker

    40 gr
  • Migros badem

    75 gr
  • Migros fındık

    50 gr
  • tarçın

    5 gr
  • milföy

    6 yaprak
  • tereyağı

    30 gr
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Elmaları kabuklarını soyup, küp küp kesin ve tavada tereyağı ile soteleyin.

  • 2. Adım

    Tarçını ekleyip ardından şekeri ekleyin.

  • 3. Adım

    Daha sonra badem ve fındığı ekleyin biraz daha kavurun ve ocaktan alıp soğumaya bırakın.

  • 4. Adım

    Diğer taraftan milföy yapraklarını birleştirin ve hamur haline getirip küçük bir parçasını kenara ayırın.

  • 5. Adım

    Kalıbınızın boyutuna göre hamurunuzu açın.

  • 6. Adım

    Kenardan taşan kısımları eliniz ile düzeltin ve elmalı karışımınızı ekleyip, üzerine kalan hamurunuzdan kafes yapın.

  • 7. Adım

    180 derecede 25 dakika pişirin ve sıcakken dondurma ile servis edin.

  • 8. Adım

    Elmalı lezzetleri severseniz bu tariflerimize de mutlaka göz atın; elma kompostosu, elmalı ve kuru üzümlü pankek, yeşil elmalı ıhlamur.