Pril’in Katkılarıyla; Kabak Karnıyarık
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Kabak Karnıyarık Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sıradaki tarifimizde ezberleri bozup genelin dışına çıkıyor ve bugüne kadar
patlıcanla anılan karnıyarık yemeğini kabakla yapıyoruz. Siz de evinizde sadece
kabak kaldıysa ya da patlıcanı pek sevmiyorsanız karnıyarık yemeğini bir de
kabaklı haliyle deneyebilirsiniz.
Farklı ve leziz bir karnıyarık deneyimi için daha fazla geç kalmayın, yapım
sırasında çıkacak bulaşıkları da hiç düşünmeyin; çünkü Pril yanınızda!
Pril’in kolaylaştıran katkılarıyla kabak karnıyarık yapımı videomuzda sizi
bekliyor; şimdiden afiyet olsun!

Kabak Karnıyarık Yapımı:

1. İlk olarak kabakları ikiye bölün ve ortalarını çıkarın. Genişce bir tavanın içerisine yağı ekleyip kızdırın ve içerisine kabakları ekleyip kızartın.
2. Başka bir tavanın içerisine yağı, ince ince doğranmış soğanları ve sarımsakları ekleyip kavurun.
3. Ardından içerisine kıymayı ekleyip kavurun daha sonra biberleri ve salçayı da ekleyip kavurmaya devam edin.
4. Son olarak baharatları ve suyu ekleyip kaynayınca ocaktan alın ve kabakları fırın tepsisine dizip içerisini kıymalı hariç ile doldurun.
5. Daha sonra salçası su ilave edip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10-15 dk pişirip servis edebilirsiniz.
.
.

EN ÇOK İZLENENLER