Red Velvet Kek
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 8.421
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

İşte size aşk kadar kırmızı ile dolu, nefis bir kek! Yuttuğunuz ilk lokma ile onu gördüğünüz ilk andaki duygulara kapılmanızı sağlayacak, midenizde kelebekler uçuşturacak bu keke bayılacaksınız!
Sunumu ve eşsiz lezzeti ile en ünlü kafelerden sipariş edilmişçesine mükemmel olan red velvet keki ister midesine düşkün sevgilinize bir güzellik olsun diye yapın ister misafirlerinizin gönlünü çalabilmek için yapın. Bolca yumurta, süt, kakao ile hazırlanan keki ile keyfe keyif katacak; dolu dolu krema ve krem şantisi sayesinde kalpleri yumuşatacak bu kek için çay saatine bir alarm kurun ve hemen harekete geçin deriz. Onunla tanışmak için gerekli olan tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Red velvet kek tarifi, red velvet kek yapımı, red velvet kek yapılışı, red velvet kek malzemeleri, ev yapımı red velvet kek, red velvet kek nasıl yapılır, red velvet kek nasıl hazırlanır, red velvet kek hazırlanışı ve daha birçok özel kek tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

YAPILIŞI:

1. İlk olarak tereyağ ile toz şekeri iyice çırpın yumurtaları teker teker ekleyerek çırpma işlemine devam edin. Sütü ve gıda boyasını birlikte karıştırıp ilave edin ardından un kakao vanilya ve kabartma tozunu da ilave edip karıştırma işlemine devam edin.
2. Fırın kabını yağlayıp içerisine hazırlamış olduğunu harcı dökün ve önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 40-50 dk pişirin.
3. Kreması için krema hariç tüm malzemeleri bir kabın içerisine alıp iyice karıştırın son olarak kremayı ekleyip karıştırma işlemine devam edin çırptıkça koyulaşan kremanın üzerini stres film ile kapatıp buzdolabında bekletin.
4. Keki fırınsan çıkarıp soğumaya bırakın soğuduktan sonra keki 2 parçaya bölün hazırlanış olduğunuz kremayı kekin tabanına sürün ardından diğer parçayı üzerine kapatın ve kalan tüm kremayı kekin üzerini ve yanlarını sıvamak için kullanın .

EN ÇOK İZLENENLER