Renkli Dürüm Nasıl Yapılır?
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 1 Oy
view 477
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Renkli Dürüm Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Malumunuz, genel olarak dürüm seven insanlarız. En sevdiğimiz ve birbirine en çok yakışan malzemeleri seçer bir ekmek, olmadı bir lavaş arasına doluşturup birlikte tüketmeye bayılırız. Yanına da bir ayran ekledik mi dünyanın en mutlu insanı oluveririz. İşte sıradaki tarifimiz, tam da bu mutlu çoğunluğun arasında yer alanlar için geliyor; renkli mi renkli, lezzetli mi lezzetli bu dürüm tarifine her bir ısırıkta yeniden hayran kalacağınızdan eminiz!

Çok lezzetli, aynı zamanda çok hafif tavuk göğsünü güzelce doğradıktan sonra biraz tuz, biraz da karabiber eşliğinde güzelce soteliyoruz. Daha sonra lavaşları doldurmak için seriyor, rengarenk malzemeleri sıralıyoruz. Mor lahana, tupturuncu havuç dilimleri, yemyeşil roka yaprakları, kıpkırmızı biber dilimleri, mis kokulu maydanozları buluşturup son dokunuşu mayonez ile yapıyoruz.

Çocukların beslenme çantasına gönül rahatlığı ile koyabileceğiniz, gezintilerde yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz ya da eve çok acıkıp geç geldiğinizde hemen hazırlayabileceğiniz renkli dürüm hem çok pratik hem de vitamin dolu! Hemen hazırlayıp lezzetiyle tanışmak için tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Renkli dürüm tarifi, renkli dürüm yapımı, renkli dürüm yapılışı, renkli dürüm nasıl hazırlanır, renkli dürüm nasıl yapılır, ev yapımı renkli dürüm, renkli dürüm malzemeleri, pratik renkli dürüm, nefis renkli dürüm ve daha birçok farklı ve lezzetli tarif MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın!

 

Renkli Dürüm Yapımı:

1. İlk olarak tavuklar ince uzun olarak doğranır, tavaya sıvı yağ ilave edilip tavuklar sotelenir.
2. Tüm sebzeler uzun şekilde azar azar doğranır, ardından lavaşların içerisine sebzeler mayonez ve sotelenmiş tavuk ilave edilir ve sarılır.
3. İstenirse ortadan ikiye keserek veya bütün olarak servis edilir.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER