Rezeneli Fırın Levrek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,38/5 Toplam: 5.819 Oy
view 73.753
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Rezeneli Fırın Levrek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Mide ve hazımsızlık problemlerine olumlu etki eden rezene ile pek çok  leziz tarif yapabilirsiniz; işte onlardan biri rezeneli fırın levrek. Mis gibi kokusu ile sofralarınızda adeta şölen havası estiren tarifimizi izlemek için buraya buyurun! 

Fırınlanmış Rezeneli  somon, somon burger ve limonlu gevrek tariflerimizi izlediniz mi?

Sadece Migros’ta olan özel ürünler ile özel tarifler yapıyoruz. İşte onlardan biri; soya soslu tavuklu noodle Yapımı şimdi MigrosTV’de!

Rezeneli Fırın Levrek Yapımı:

1. Taze soğanları ince ince kıyıp geniş bir kaba koyun.
2. Rezeneleri, dereotu ve maydanozu ince ince kıyıp ekleyin.
3. Levreği kurulayıp yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine alın.
4. Hazırladığınız harcı balığın karnına doldurun.
5. Tereyağını küçük parçalar halinde balığa ilave edin.
6. Araya defne yaprağını koyun.
7. Patatesleri kabuklarını soymadan yıkayıp kuruladıktan sonra elma dilimi şeklinde doğrayın.
8. Geniş bir kaba alıp üzerine zeytinyağı, paprika, rezene, karabiber ve tuz serpip harmanlayın.
9. Patatesleri tepsiye, balığın etrafına yerleştirin.
10. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirip servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER