Sade Pilav Tarifi (Kavurarak)
6.130 votes, average: 4,15 out of 56.130 votes, average: 4,15 out of 56.130 votes, average: 4,15 out of 56.130 votes, average: 4,15 out of 56.130 votes, average: 4,15 out of 5
4,15/5Toplam: 6.130 Oy
view 90.261
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sade Pilav (Kavurarak) Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sade Pilav Tarifi sofraların klasiğidir, değil mi? Tam kararında bir pilav için bir de bizim tarifimize göz atmaya ne dersiniz?

Sade Pilav (Kavurarak) Yapımı:

1. Pirinçleri yıkayın, ılık suda yarım saat bekletin ve süzün.
2. Yağı eritip pirinçleri ve tuzu ekleyin pirinçler şeffaflaşana kadar kavurun.
3. Üzerine sıcak suyu ekleyip son kez karıştırın ve kapağını kapatın.
4. 3-4 dakika yüksek ateşte pişirin ve sonra ateşini kısın suyunu çekinceye kadar pişirin, ateşten alıp dinlenmeye bırakın.

EN ÇOK İZLENENLER