Şalgamlı Kısır Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,50/5 Toplam: 4 Oy
view 16.637
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Şalgamlı Kısır Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Klasik lezzetlere farklı ve sıra dışı tatlar katmaya devam ediyoruz. Aperatif lezzetlerin en klasik lezzeti kısırı, bu sefer farklı ve daha leziz bir versiyonu ile karşınızda. Şalgamlı kısır tarifi MigrosTV’de. Siz de bu yenilikçi lezzeti tatmak için bizi takip etmeye devam edin. Şalgamlı kısır tarifi ve daha pek çok sağlıklı aperatifler, atıştırmalar için bizi takip etmeye devam edin. Mutfakta harikalar yaratacağınız lezzetli ve pratik tarifler, kısa zamanda sağlıklı menüler yaratacağınız öneriler, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Püf noktası:
Damak tadınıza göre ekşi ve acı miktarını azaltıp arttırabilir, arzu ettiğiniz taze ve kuru yeşillikleri ekleyebilirsiniz.

Şalgamlı Kısır Yapımı:

1. Derin bir tencereye aldığınız acılı şalgam suyunu kısık ateşte kaynamaya bırakın.
2. İnce bulguru ekleyip kapağı kapalı tencerede demlenene kadar bekletin. Tuz ilavesiyle çeşnilendirin.
3. Suyunu çeken, pancarın rengini alan ve tane tane açılan ince bulgura; doğranmış kırmızı biber, salatalık turşusu, incecik kıyılmış dereotu, maydanoz ekleyip karıştırın.
4. Taze sıkılmış limon suyu, nar ekşisi ve zeytinyağı ilavesiyle harmanladığınız pancarlı kısırı arzuya göre soğuk ya da ılık olarak servis edin

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER