Sebzeli Kuzu Şiş Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,46/5 Toplam: 6.139 Oy
view 56.368
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sebzeli Kuzu Şiş Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Farklı baharatlarla harmanlanan, süt ve zeytinyağı ile lezzetine lezzet katılan nefis bir sebzeli kuzu şiş yapıyoruz. Sağlıklı sebzelerden vazgeçmem diyorsanız ve protein deposu eti de sofranızın baş köşesine oturtmak istiyorsanız hem sebze yemeği hem de et yemeğini bir tabakta buluşturuyoruz. Sağlıklı ve lezzetli Kuzu Şiş tarifi için buraya buyurun!

MigrosTV’de birbirinden güzel tavuk yemekleri sizi bekliyor; limonlu tavuk, havuçlu tavuk sote, soya soslu tavuklu noodle.

Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir. 

Sebzeli Kuzu Şiş Yapımı:

1. Soğanı rendenin en ince kısmıyla rendeleyin, sarımsakları ezin.
2. Biberleri ve kabağı küp şeklinde doğrayın.
3. Geniş bir kasede soğan, sarımsak ve diğer sos malzemeleri karıştırılarak iri doğranmış kuzu etlerini ilave edin ve bir saat bekletin.
4. Daha sonra şişe etleri ve sebzeleri orantılı bir şekilde dizin ve ızgara tavada ya da mangalda pişirin.
5. Sıcakken servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER