Kendisi Minik, Lezzeti Büyük; Sebzeli Mantar Dolması
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 6.992
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sebzeli Mantar Dolması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

MigrosTV’de her gün yeni tarifler vermeye devam ediyoruz! Hem lezzet dolu hem de pratik. Sebzeli mantar dolması ile sofranızı sağlık ve lezzetle donatın. En taze zamanında mevsim sebzeleri ile yaptığımız tarifler için bizi takip etmeye devam edin.

Püf noktası:

Mantarları yıkamak yerine nemli bir bez yardımıyla üzerlerini silin, hazırladığınız iç harçla doldurup fırınlayarak pişirin.

Pişirme önerisi:

Hazırladığınız peynirli iç harca arzu ettiğiniz taze ve kuru baharatları ekleyebilirsiniz.

Sebzeli Mantar Dolması Yapımı:

1. Üzerlerini nemli bir bezle sildiğiniz kestane mantarlarının sap kısımlarını kopartarak çıkartın.
2. Dereotunu incecik kıyın. Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkardığınız kırmızı biberi küçük küpler halinde doğrayın.
3. Derin bir kaseye aldığınız lor peynirini, zeytinyağı, galeta unu, kıyılmış dereotu ve karabiber ilavesiyle karıştırın.
4. Isıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirdiğiniz mantarların iç kısımlarını hazırladığınız peynirli iç harçla doldurun.
5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirdikten sonra ılık olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER