Sebzeli Mantar Dolması
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 3.277
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sıradaki tarifimizde rengarenk ve bolca vitamin dolu sebzelerin gücünü birleştirip içinden lezzet taşan mantar dolması yapıyoruz! Sebze severlerin bayılacağı, diyet yapanların yemekten pişman olmayacağı, tüm gün aç kalanların doyacağı kadar besleyici, lezzetli ve masum olan bu nefis tarifi ister tek başına tüketin ister güzel bir pilavın yanına ekleyin. Her hali ile konduğu sofraya güzellik katacağına emin olduğumuz sebzeli mantar dolması için en taze malzemeleri edinip doğru mutfağa ilerleyin!

Kırmızı biberin aşk dolu rengi, yeşil biberin ferahlığı, sarı biberine nerjisi, domatesin mis kokusu, patlıcanın eşsiz lezzetini bir tavada aşk ile kavurun. Birbirlerine iyice karışan sebzelerin aromaları ile her lokmada lezzet girdabına sürüklenmeye ve bu lezzete tamamen teslim olmaya hazır olun!
Hem çok pratik hem de çok leziz sonuçlar için daha fazla geç kalmayın ve hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

Sebzeli mantar dolması yapımı, sebzeli mantar dolması tarifi, sebzelimantar dolması yapılışı, sebzeli mantar dolması hazırlanışı, sebzeli mantardolması nasıl hazırlanır, sebzeli mantar dolması nasıl yapılır, sebzeli mantardolması tarifi, sebzeli mantar dolması malzemeleri, ev yapımı sebzeli mantardolması, nefis sebzeli mantar dolması ve daha birçok nefis tarif için bizitakip etmeye devam edin.

YAPILIŞI:

1. Domates soğan ve sarımsakları soyup inçe inçe küp küp doğrayın patlıcanları ve biberleri küp küp doğrayın.
2. Bir tavaya zeytinyağ ekleyip tüm malzemeleri sırasıyla hafif diri kalacak şekilde pişirin.
3. Mantarların kök kısmını koparıp bir havuz yaratın fırın kabının içerisine bütün olan mantarları dizin .
4. Ardından hazırladığınız sebzeli karışımı kök kısmı boş kalan mantarlara ekleyin.
5. 190 derecelik fırında 25-30 dk pişirip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER