Sebzeli Soslu Piliç But Tarifi
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5
5,00/5Toplam: 3 Oy
view 5.695
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sebzeli Soslu Piliç But Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Ana yemeklerin vazgeçilmezi beyaz et, yanına bu kez köz sebzeleri alıyor… Başrolde, Migros iyi et reyonlarında tavuk var… Köz sebzeler eşliğinde sunabileceğiniz lezzeti bol piliç but tarifimiz, çok pratik!

Püf noktası:

Marinasyon karışımına buladığınız piliç kalçalı butları üzerini örttüğünüz fırın kabında, buzdolabında 1-2 saat kadar bekletebilir sonrasında pişirebilirsiniz.

Pişirme önerisi:

Arzu ettiğiniz kuru ve taze baharatları ekleyebilir, önceden közlediğiniz sebzeleri de tarife ekleyebilirsiniz.

Sebzeli Soslu Piliç But Yapımı:

1. Bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz piliç kalçalı butları geniş bir kaba alın.
2. Domates salçası, barbekü sos, tavuk baharatı, zeytinyağı, tuz, kekik, pul biberi küçük bir kasede çırpın.
3. Arpacık soğanları ve sarımsakların kabuklarını soyup bütün halde bırakın. Yeşil ve kırmızı biberleri ince ince doğrayın.
4. Fırın kabına aldığınız tavukları hazırladığınız sosla harmanlayın, doğranmış sebzeleri ekleyip önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sos ilavesiyle sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER