Sebzeli Türlü Tarifi
6.913 votes, average: 4,47 out of 56.913 votes, average: 4,47 out of 56.913 votes, average: 4,47 out of 56.913 votes, average: 4,47 out of 56.913 votes, average: 4,47 out of 5
4,47/5Toplam: 6.913 Oy
view 70.535
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Sebzeli Türlü Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sebze sevenler için nefis bir türlü tarifi hazırladık! Buraya buyurun…

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Sebzeli Türlü Yapımı:

1. Sebzeleri iri küpler halinde doğrayıp, güveç tenceresine hepsini yerleştirin.
2. Sarımsakları tüm ekleyin. Defne yapraklarını koyun.
3. En üste kekikleri ekleyip, tuz ve karabiberini de koyduktan sonra bulyonu ekleyip, 2 bardak su koyun ve altı kısık bir şekilde 1 saat kadar pişirin.
4. Tüm sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER