Sofraların olmazsa olmazı, haftada en az 2 kez tüketilmesi önerilen, bolca sağlık ve omega-3 içeren nefis balıklar; büyük bir çoğunluğun vazgeçilmezi arasındadır. İster öğle yemeğinde ister akşam yemeğinde yer alarak hafif ve besleyici bir sofranın yıldızı oluverirler.

Izgara, kızartma, buğulama gibi birçok pişirme şekli ile her damak zevkine uygun hale gelmesi mümkündür. Siz hangi pişirme şekline karar verirsiniz bilemeyiz; ama bu işin bir de pişirdikten sonra yeme aşaması vardır ki yıllardır tartışılır durur, o da şudur; Balığa limon sıkılır mı, sıkılmaz mı?

MigrosTV Sokakta ekibi olarak bu kez o akıl kurcalayan tartışma konusunun peşinden gittik ve küçük bir anket yaptık. Birbirinden farklı birçok insana “Balığa limon sıkılır mı, sıkılmaz mı?” sorusunu yönelttik ve bakın hangi cevap galip geldi?  

Siz bu çekişmenin hangi tarafındasınız bilemeyiz; ama dilerseniz konu hakkında şefimizin önerisine de bir bakın deriz. Keyifli bir röportaja ortak olmak için videomuzu izleyin, iyi seyirler!

EN ÇOK İZLENENLER