Somonlu Tart Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,84/5 Toplam: 6.940 Oy
view 40.488
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Somonlu Tart Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tatlı su balığı somon bu sefer tartınızın içine işliyor. Somon rengi, çıtır çıtır tartınızın içerisinde ıspanak ve krem peynir de olacak! Bu nefis tarif şimdi MigrosTV’de!

Diğer tart tariflerimize de göz attınız mı? İncirli, kivili ve çilekli tartlara bayılacaksınız!

Somonlu Tart Yapımı:

1. Milföye yuvarlak bir şekil verin ve kenarlarını biraz yükseltin. ( malzemenin dışa taşmaması için )
2. 180 derece fırında 7-8 dk pişirin.
3. Ispanakları sıcak suda 1 dk haşlayın ve sonra hemen buzlu suya alın.
4. Sudan çıkarınca suyunu tamamen sıkın ve derin bir kaba peyniri ıspanakları ve iri şekilde doğranmış füme somonu ekleyin.
5. Hepsini karıştırın, milföylerin içini bu karışımla doldurup tekrar 5-6 dk pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER