Sucuklu Hellim Tarifi
5.701 votes, average: 4,44 out of 55.701 votes, average: 4,44 out of 55.701 votes, average: 4,44 out of 55.701 votes, average: 4,44 out of 55.701 votes, average: 4,44 out of 5
4,44/5Toplam: 5.701 Oy
view 73.947
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Sucuklu Hellim Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Hellim peynirinin dayanılmaz lezzeti, sucuğun klasik tadı ile buluşuyor. Sucuklu Hellim, pazar kahvaltılarınızın “olmazsa olmazı” olacak tariflerden, sakın kaçırmayın!

Sucuklu Hellim Yapımı:

1. Sucuğu ve hellimleri küçük küçük doğrayın ve kenara alın.
2. Maydanozu da ince ince kıyın.
3. Tavaya Migros tereyağı ve zeytinyağını ekleyin eriyince, sucukları ve hellim peynirini ekleyin.
4. Çok az tuz ve karabiber ekleyin.
5. Kızarana kadar pişirin.
6. Altını kapatınca maydanozları ekleyin ve servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER