Susamlı Simit Tarifi
5 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 5
3,20/5Toplam: 5 Oy
view 2.467
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
10

Susamlı Simit Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Simit yemek zorlu bir meziyettir; hatta insanlar, simidi bölerek yiyenler ve simidi bölmeden ısırarak yiyenler olmak üzere ikiye ayrılır. Yine de çokça sevilir. Kahvaltı için vakti olmayanlara harika bir öğün, çay ya da ayranı yalnız tüketemeyenlere harika bir yoldaştır, aynı şeyleri yemekten sıkılanlar için öğle yemeğinde nefis bir seçenektir; keyfe keyif katar. Küçükten büyüğe herkesin bayıldığı simitler martıların bile gözdesidir. Onsuz geçen vapur turları, biraz eksiktir. Simit yoksa çayın boynu bükük kalır, ayranın içi acır, peynirin gözlerinden bir damla yaş süzülür.
Gelin kimse üzülmesin; simit mi yesem, kurabiye mi? kararsızlığına kimse düşmesin; çünkü mideleri en ucuz ve en çok lezzetle dolduran canımız simitler ve kıyır kıyır kurabiyeler bu tarifte birleşip daha da sevilesi hale geliyor.
Kurabiyelere de simitlere de bayılanlar, çay yanında mutlaka ikisinden biri olsun isteyen tüm damaklar için kolaylık olacak susamlı simit kurabiye hakkında tüm detaylar videomuzda. Şimdiden susamlı simit kurabiye ile geçireceğiniz, bol keyifli bir mola dileriz!

Susamlı simit kurabiye tarifi, susamlı simit kurabiye nasıl yapılır, susamlı simit kurabiye nasıl hazırlanır, susamlı simit kurabiye malzemeleri, ev yapımı susamlı simit kurabiye, susamlı simit kurabiye yapılışı, susamlı simit kurabiye hazırlanışı, kolay susamlı simit kurabiye, pratik susamlı simit kurabiye ve daha birçok çay yoldaşı tarif için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Susamlı Simit Yapımı:

1. Unu ve kabartma tozunu eleyin.
2. Oda sıcaklığındaki tereyağını bir kaba alın. Tuz, sirke ve yumurta sarısını ilave edin ve karıştırın.
3. Diğer malzemeleride ilave ettikten sonra un ve kabartma tozu ile yoğurun.
4. Gerek olursa un ilave ederek kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.
5. Hamuru 20 dakika kadar dinlendirin.
6. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın.
7. Önce yuvarlayın sonra uzun hale getirip simit şeklinde birleştirin.
8. Yumurta akına batırın ve susama bulayın.
9. Pişirme kağıdı serili tepsiye dizin.
10. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER