Tarçınlı Yumurtalı Ekmek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,33/5 Toplam: 3 Oy
view 9.235
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Tarçınlı Yumurtalı Ekmek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

MigrosTV mutfağında tarçının nefis kokusuyla lezzetlenen enfes yumurtalı ekmekler pişti bu kez. Üstelik bu tarifte yaban mersini de var! Kahvaltı sofralarınızın baş tacı olacak bu tarifi mutlaka deneyi ve dostlarınızla paylaşmaya hazır olun… Ton balıklı milföy rulolarını da deneminizi tavsiye ediyoruz.

Tarçınlı Yumurtalı Ekmek Yapımı:

1. Kenar kısımlarını keskin bir bıçak yardımıyla kestiğiniz tost ekmeklerini küçük bir merdane yardımıyla açarak büyütün.
2. Her bir ekmek dilimine labne peyniri sürüp kenar kısımlarına üçer adet yaban mersini yerleştirdikten sonra rulo şeklinde sarın.
3. Yumurta ve sütü geniş bir kasede çırpın. Toz şeker ve toz tarçını ayrı bir kapta karıştırın.
4. Rulo ekmekleri öncelikle çırpılmış yumurtaya sonrasında tarçınlı toz şeker karışımına bulayın.
5. Tereyağı ve sıvı yağ erittiğiniz geniş tabanlı bir tavada arkalı önlü ters çevirerek kızarttığınız tarçınlı yumurtalı ekmekleri sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER