Tavuklu Kabak Sandal Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Tavuklu Kabak Sanldal Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lezzeti görüntüsünden çok daha güzel harika bir tarif; tavuklu kabak sandal.

Tavuklu Kabak Sandal Yapımı:

1. İlk olarak kabakları yıkayıp uç kısımlarını kesin.
2. Ardından ortadan ikiye bölün ve iç kısımlarını çıkarın.
3. Bir tavaya yağ ekleyip kızdırın. Hazırladığınız kabakları içerisine ekleyip kızartın.
4. Başka bir tavaya zeytinyağını ve tavukları ekleyip kavurun.
5. Ardından içerisine soğan, sarımsak ve biberi ekleyip kavurun.
6. Ardından içerisine salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.
7. Son olarak içerisine suyu ve baharatları ekleyip kaynatın.
8. Kaynayınca ocaktan alın. Kabakları ısıya dayanıklı bir fırın kabının içerisine ekleyip, hazırladığınız tavuklu harç ile kabakların içini doldurun.
9. Kalan suyunu da tepsiye ekleyip üzerine de rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin ve önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirip servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER