‘Taze’ Diyoruz; Taze Soğanlı Enginar
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 2 Oy
view 7.031
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Taze Soğanlı Enginar Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Mevsimin iki enfes tazesi aynı tarifte buluştu… Taze soğanlı enginar tarifi önerimiz hem sağlığınıza hem damağınıza çok iyi gelecek… Kakaolu ıslak kek tarifimizi gördünüz mü?

Püf noktası:

Tüm malzemeleri ekledikten sonra kısık ateşte ve kapağı kapalı tencerede pişirmeye özen gösterin. Tadını vermesi için bol miktarda dereotu ve taze soğan kullanmayı unutmayın.

Taze Soğanlı Enginar Yapımı:

1. Ayıklanmış taze enginarları geniş tabanlı bir tencereye dizin. Küp şeklinde doğranmış patates, havuç ve bezelyeden oluşan garnitür karışımını katıp doğranmış dereotu ve taze soğanları ekleyin.
2. Sosu için; zeytinyağı, taze sıkılmış portakal suyu, taze sıkılmış limon suyu, un, toz şeker, tuz ve az miktarda sıcak suyu ayrı bir kapta karıştırıp enginarların üzerine gezdirin.
3. Kapağı kapalı tencerede ve kısık ateşte 30-35 dakika kadar pişirdikten sonra ılık ya da soğuk olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER