Tepsi Kebabı Tarifi
5.443 votes, average: 4,75 out of 55.443 votes, average: 4,75 out of 55.443 votes, average: 4,75 out of 55.443 votes, average: 4,75 out of 55.443 votes, average: 4,75 out of 5
4,75/5Toplam: 5.443 Oy
view 80.737
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Tepsi Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Sıradaki tarifimizde ismi duyulduğu an yüzlerde gülümsemeye, karında gurultulara yol açan bir lezzet var; karşınızda tepsi kebabı! Bugünkü sofranızda hem pratik hem de çok leziz bir yemeğe yer vermek istiyorsanız tepsi kebabı; sizi hiç yormayacak kadar kolay hazırlanışı, mest edecek kadar nefis lezzeti ile epey memnun edecek cinsten! Yanına da tel tel dökülen bir pilav hazırladınız mı sizden kıymetlisi olmaz; şimdiden söyleyelim!
Maydanoz, sarımsak, kıyma, domates ve biber gibi bol faydalı, bol lezzetli malzemelerin de katkılarıyla kimsenin kolay kolay hayır diyemeyeceği kusursuz bir sonuç çıkarmak, özel restoranlardaki lezzeti kendi ellerinizle, kendi mutfağınızda yakalamak için hazırsanız sizi hemen videomuzu izlemeye alalım. Şimdiden afiyet olsun!

Tepsi Kebabı Yapımı:

1. İlk olarak bir mutfak robotunun içerisinde soğan biber sarımsak ve maydanozu iyice çekin.
2. Bir kabın içerisine kıymayı ve robotta çekmiş olduğunuz sebzeleri ilave edin üzerine baharatları da ilave edip iyice yoğurun bir fırın kabına hazırlamış olduğunuz kıymayı fırın kabına bastırarak yerleştirin.
3. Üzerine dilimlediğiniz domatesleri biberleri ve soğanı dizin.
4. Sosu İçin bir kabın içerisine salçayı ve sıvı yağı ilave edip karıştırın ve hazırlamış olduğunuz kebabın üzerine dökün.
5. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 40 dakika kadar pişirip servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER