Ton Balıklı Milfoy Ruloları Tarifi
4 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 5
3,50/5Toplam: 4 Oy
view 6.968
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
7

Ton Balıklı Milfoy Ruloları Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis tarifler vermeye devam ediyoruz. Sırada ton balığı ve milföyle lezzetlenen rulolar var… Sunumu da çok şık. Mutlaka deneyin! Bir de püf noktası veriyoruz! Çözdürdüğünüz milföy hamurlarını yeniden kullanmayın, ton balığı konservesinin yağını süzdürün.

Ton Balıklı Milfoy Ruloları Yapımı:

1. Oda sıcaklığında çözdürdüğünüz milföy hamurlarını dikdörtgen şeklini alacak şekilde yan yana getirin.
2. Bağlantı noktalarını birleştirip üzerini unladıktan sonra küçük bir merdane yardımıyla hafifçe açın.
3. Açtığınız milföy hamurlarını bir pizza dilimleyici yardımıyla uzun ince hamur şeritleri halinde kesin.
4. Rulo pizzalar görünümünü alacak hamur ruloları sosu için; biber salçası, hardal, ince kıyılmış kapari çiçeği, tuz ve tane çekilmiş tane karabiberi küçük bir kapta karıştırın.
5. Çok az miktarda eklediğiniz sıcak su ilavesiyle kıvamını açın.
6. Hazırladığınız karışımı hamur ruloları üzerine sürün. Yağlı suyunu süzdürdüğünüz ton balığı konservesini eşit olarak paylaştırın.
7. Son olarak rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip rulo şeklinde sarın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisi üzerine aralıklı olarak yerleştirdiğiniz hamurların üzerine hafifçe bastırın.
8. Çırpılmış yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 20 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER