MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Uzman Kasap Köfte’yle Ekmek Arası Köfte Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK1'DK
  • PİŞİRME7'DK
  • KİŞİ SAYISI1 Porsiyon

Taze taze afiyetle yiyeceğiniz Uzman Kasap köfteyle nefis ekmek arası köfte tarifi MigrosTV’de. Lezzetin Uzmanı Migros Uzman Kasap elinden çıkan, iyi etle hazırlanan köfteler, Migros reyonlarında, nefis tarifleri MigrosTV’de.

Püf Noktası:

Köftelerin orta ateşte pişirilmesine dikkat edin.

Migros’tan aldığınız ete güvenmeniz için bir sebebiniz var!

  1. Migros, Türkiye’nin her yöresinden, düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye’nin en büyük işleme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler.
  2. Migros’taki tüm etler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir.
  3. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir.
  4. Etler, et işleme tesisimizden size ulaşana kadar 0-4°C’de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.
  5. Migros’ta et reyonları, her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır.
  6. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi,
  7. Et bölümünde eğitim gören kasaplarımız etleri sizin için hazırlar.
Uzman Kasap Köfte’yle Ekmek Arası Köfte Tarifi
MALZEMELER
  • Uzman Kasap Köfte

    1 paket
  • ekmek

    1 adet
  • kırmızı soğan

    1/2 adet
  • domates

    3 dilim
  • maydanoz

    1 tutam
  • yeşil biber

    1 adet
  • pul biber

  • tuz

ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Köftelerinizi ızgara tavada çift taraflı pişirin.

  • 2. Adım

    Somon ekmeğinizi ikiye ayırın.

  • 3. Adım

    İçerisine domatesinizi, soğanınızı, biberinizi ve maydanozunuzu yerleştirin.

  • 4. Adım

    En son pişirdiğinizi köftelerinizi koyun.

  • 5. Adım

    Tuz ve pul biberle tatlandırdıktan sonra servis edin.