Vanilyalı Puding Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,62/5 Toplam: 6.713 Oy
view 60.257
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Vanilyalı Puding Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Vanilyalı Puding Tarifi, kokusuna hayran olduğumuz vanilyanın tüm lezzetini taşıyor! Kolay tatlı tarifleri arasında yer alan, büyük küçük herkesin bayıldığı vanilyalı puding tarifi için buyurun MigrosTV’ye!

Vanilyalı Puding Yapımı:

1. Vanilya çubuğunu ortadan ikiye kesin ve bıçak yardımıyla içini çıkartın.
2. 750 ml süt ile 50 gr şeker, vanilyanın kabukları ve içini bir tencerede orta ateşte şeker eriyene kadar karıştırarak kaynama noktasına getirin.
3. 2 yumurta, nişasta, tuz, 70 gr şeker ve 150 ml sütü ayrı bir kapta pürüzsüz olana kadar karıştırın.
4. Kaynama noktasına gelen süt karışımını nişastalı karışımın içine karıştırarak yavaşça ekleyin.
5. İyice karıştırın ve elde ettiğiniz karışımı tekrar tencereye alın.
6. Orta ateşte kıvamı koyulaşana kadar çırpma teli ile karıştırın ve içinden vanilya çubuklarını çıkartın.
7. Topaklanma olduysa süzgeçten geçirin ve servis kaplarına alıp soğumasını bekleyin.
8. Pudingin üzerini reçelle kaplayın.
9. Pudingten bir miktar alarak üzerini değişik şekillerde süsleyin.

EN ÇOK İZLENENLER