Vişneli Cheesecake Tarifi
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 479
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Vişneli Cheesecake Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tatlı krizi gelenleri hemen böyle alalım, size vişnesi ve neşesi bol bir tarif
reçetesiyle geldik! Peyniri seviyor, tatlıya bayılıyorsanız vişneli cheesecake;
ona bir şans vermenizi bekliyor!

Peynirli tatlılar arasında bizdeki künefeye karşı âdeta bir Batı rüyası olan
cheesecake, en vişneli haliyle size iyi gelecek! Hafif ekşiliğiyle damak
gıdıklaması, bol kırmızısıyla gözlere şenlik olmasıyla sizin de favoriniz olacak!
Onu ister kahveye ister çaya hazır etmek için daha fazla geç kalmayın. İster
özel günler için hazırlayın, isterseniz de güne güzel bir mola vermek için
hazırlayın. Sevdiklerinizi ve sizi mutlu edecek vişneli cheesecake için şimdiden
afiyet olsun!

Vişneli cheesecake tarifi gibi daha birçok cheesecake tarifi için diğer
videolarımızı da incelemeyi ve MigrosTV Youtube kanalına abone olmayı
unutmayın!

Vişne tadına doyamıyorsanız vişneli ürün siparişlerinizi Migros Sanal Market’ten vermek için hemen tıklayın.

YAPILIŞI:

1. Bisküvileri robottan geçirip toz haline getirin.
2. Ardından tereyağını eritip bisküviler ile karıştırın kelepçeli fırın kabının tabanına bu harcı eşit şekilde bastırarak yerleştirin ardından dolaba atıp donmasını bekleyin.
3. Başka bir kabın içerisinde yumurta hariç geri kalan tüm malzemeleri iyice karıştırın en son yumurtayı ilave edip yavaşça karıştırın ve hazırladığınız bisküvili karışımın kabını folyo ile kaplayıp fırın tepsisine koyun.
4. Ardından bisküvili harcın üzerine hazırladığınız peynirli harcı dökün ve tepsiye yaklaşık 2 parmak olacak kadar su ekleyin.
5. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında hiç kapağını açmadan 1 saat kadar pişirin.
6. Piştikten sonra 15-20 dakika fırının içerisinde bekletip soğuması için dışarıya alın.
7. Vişne sosu için bir tencerenin içerisine vişneleri ve şekeri ekleyip kaynayana kadar ara sıra karıştırın.
8. Kaynayınca nişasta ve suyu güzelce çırpıp vişneye dökün ve altını kısıp karıştırarak kıvam almasını kıvam alınca ocaktan alın.
9. Sos ılıyınca ve cheesecake de iyice soğuduğunda üzerine vişneli sosu döküp servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER