Yılbaşı Hindisi Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 399
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bu yılbaşı sofrasının yıldızı yine hindi olacak diyenler, yılbaşı gecesi yemeğini hindisiz düşünemeyenler; ama nefis bir hindinin yapımı hakkında pek bilgi sahibi olmayanlar, sıradaki videomuz tam da size göre! Hindi yemek için ne özel restoranlara gitmeye gerek var ne de eve sipariş etmeye… Gerekli malzemeleri alın ve kendi mutfağınızda kendi ellerinizle lezzetli sonuçlara ulaşmanın keyfine varın. Kusursuz bir şekilde pişen hindiye bir de tane tane dökülen iç pilav da eşlik ederse o sofradan hayran kalmadan kalkan bir insan olacağını düşünemiyoruz! Hadi, yılbaşı heyecanınızı da yanınıza alıp videomuzun detayları için harekete geçin. Şimdiden yılbaşı hindisi kadar lezzetli bir yıl dileriz!
Yılbaşı hindisi tarifi, yılbaşı hindisi nasıl pişirilir, ev yapımı yılbaşı hindisi, yılbaşı hindisi nasıl hazırlanır, yılbaşı hindisi nasıl yapılır, yılbaşı hindisi nasıl hazırlanır ve yılbaşı sofranızı güzelleştirecek daha birçok detay için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin!

YAPILIŞI:

1. İlk olarak bir kabın içersinde sos için gerekli olan tüm malzemeleri karıştırıp, bir fırça yardımı ile bu sosu hindinin heryerine sürün.
2. İçi için olan tüm malzemeleri teker teker iç tarafına yerleştirin. Hindinin ayaklarını bir ip ile bağlayın büyük bir pişirme torbasına koyup önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında hindi pişene kadar yaklaşık 2.5-3 saat kadar pişirin.
3. Kestaneli iç pilav için bir pilav tenceresine tereyağ ekleyin, ardından soğanları ekleyin, kavurun.
4. Kabak çekirdeklerini kestaneyi pilavı ekleyip kavurma işlemine devam edin. Ardından kuş üzümü ve baharatlarını da ekleyip sıcak olan et suyunu dökün yaklaşık 12 dakika kadar kısık ateşte pilavı pişirin.
5. Hindi ve pilavda piştikten sonra tüm pilavı bir kabın içerisine alın ortasına hindiyi koyup servis edip.
6. Püf noktası : Hindiyi fırın torbasında pişirirken iğne ile torbaya 2-3 delik açınız. İsterseniz iç pilavı hindinin içerisine doldurup pişirebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER