Yumurtalı Marul Sarma Tarifi
6.757 votes, average: 4,88 out of 56.757 votes, average: 4,88 out of 56.757 votes, average: 4,88 out of 56.757 votes, average: 4,88 out of 56.757 votes, average: 4,88 out of 5
4,88/5Toplam: 6.757 Oy
view 64.328
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Yumurtalı Marul Sarma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Yumurtalı Marul Sarma Tarifimiz sofranıza farklı bir lezzet katacak. C vitamini deposu marul ve dereotu ile zenginleşen bu kolay yemek tarifimizi kaçırmayın!

Bu tariflerimizi izlediniz mi? Yumurtalı rezenefüme somonlu poşe yumurta, sufleden omlet.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

 

Yumurtalı Marul Sarma Yapımı:

1. Marulu yapraklarına ayırın.
2. Yumurtaları haşlayın ve ince ince kesin.
3. Beyaz peyniri ufalayın.
4. Maydanozu ve dereotunu ince ince kesin.
5. Biberleri de küp küp doğrayın.
6. Derin bir kasede beyaz peynir ve yumurtayı ezin.
7. Maydanoz, dereotu, kırmızı biber ve tuz ekleyip iyice karıştırın.
8. Marul yapraklarının ortasına hazırladığınız karışımdan koyun ve rulo şeklinde sarın.
9. Daha sonra dilimler halinde keserek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER