BAŞLARKEN
-
HAZIRLIK15'DK
-
PİŞİRME50'DK
-
KİŞİ SAYISI8 Porsiyon
Kuru fasulye desen değil, nohut desen hiç değil, piyaz desen o da değil.
Zeytinyağlı barbunya, kendine has özellikleri ve güzellikleriyle gönülleri fethedip sofralardaki yerini korumaya devam ediyor.
Demir, çinko, kalsiyum, protein, E, A, C vitaminleri bakımından zenginliği ile sağlık deposu olan barbunya; özellikle çocukların gelişimi açısından oldukça yararlıdır. Şeker hastalarının şekerini hızla yükseltmediği için tercih edilmesi gereken doğru besinlerden biridir. Bolca lif içerdiğinden hem tok tutar hem de sindirim için birçok fayda sağlar. Diyet listeleri için önerilen seçenekler arasındadır.
Pilav çeşitlerine de iyi bir yoldaş olur, yeşillik dolu hafif sofralara da oldukça yakışır. Yapımı kolay, faydası sonsuz zeytinyağlı barbunya yemeğini kendi ellerinizle hazırlamak için siz de geç kalmayın. Tüm detaylar videomuzda.
Zeytinyağlı barbunya tarifi, zeytinyağlı barbunya yapımı, zeytinyağlı barbunya nasıl yapılır, zeytinyağlı barbunya yapılışı, zeytinyağlı barbunya nasıl hazırlarım, zeytinyağlı barbunya hazırlanışı, barbunyanın faydaları, barbunyanın yararları, evde zeytinyağlı barbunya yapılışı, leziz zeytinyağlı barbunya, pratik zeytinyağlı barbunya ve daha birçok hafif tarif önerileri için bizden ayrılmayın.