Zeytinyağlı Kereviz Tarifi
5 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 5
3,40/5Toplam: 5 Oy
view 18.063
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Zeytinyağlı Kereviz Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Çocukluğumuzun suçlu kahramanı, patates görünümüyle biraz yalancı ama çokça faydalı sebzemiz kereviz! Hafif öğünlerin başkahramanı, diyetlerin en besleyici, sağlık için en faydalı olan zeytinyağlı kerevizi yapmak öyle pek de kolay değildir aslında. Yemesi hafiftir de yapımı hafife alınmamalıdır. Hem lezzetli olması hem de vitamininin kaçırılmaması gerekir.

Sağlıklı ve bol vitaminli zeytinyağlı kereviz nasıl yapılır, detaylar videomuzda. Şimdiden lezzette hafif, sağlıkta ağır öğünler dileriz!

Zeytinyağlı kereviz nasıl yapılır, zeytinyağlı kereviz yapımı, pratik zeytinyağlı kereviz ve daha birçok zeytinyağlı yemek tarifi için MigrosTV videolarını takip etmeye devam edin.

Servis Önerisi;

  • Yanında bir miktar yoğurt ile tüketebilirsiniz.

Püf Noktası; 

  • Soğuduktan sonra ince kıyılmış dereotu ile servis edin.
  • İçme suyu yerine portakal suyu kullanmak tercih edilebilir farklı aromatik tatlara yol açacaktır.

Zeytinyağlı Kereviz Yapımı:

1. Öncelikle tarif için kullanacağınız tüm sebzelerin kabuklarını soymak ile başlayabilirsiniz.
2. İlk olarak soğanı küçük parçalar halinde doğrayıp, tencere içerisinde kızdırdığınız sıvı yağ ile kavurun.
3. Yarım halka olarak kestiğiniz havuçları ilave edip kavurmaya devam edin.
4. Bir süre kavrulduktan sonra un ekleyip 2 dakika daha kavurun.
5. Ardından birbirlerine orantılı bir şekilde kesmiş olduğunuz patatesleri, kerevizleri ve saplarını ekleyip, limon suyu, toz şeker ve içme suyunu ilave edip kapağını kapatın.
6. Kısık ateşte 30 dakika pişirin ve soğumaya bırakın.

EN ÇOK İZLENENLER