Zeytinyağlı Pırasa Tarifi
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.526
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Zeytinyağlı Pırasa Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kimi insanlar tarafından çok sevilen kimi insanlar tarafından daha ismi duyulduğu an yüzlerin ekşimesine neden olan, soğangiller familyasının bir üyesi pırasa ile sizin aranız nasıl? Eğer kötü ise ya da onu lezzetsiz buluyorsanız acilen aranızı düzeltmekte fayda var; çünkü pırasa sağlık için epey önemli olan besinler arasında yer alıyor. Kolesterolün düşmesine yardımcı olma, kan akışını düzenleme, kabızlık problemini giderme gibi etkileri, bizce onu yeterince sevme sebebi; sizce de öyleyse gelin peşimizden!

Zeytinyağlı seçeneklerle dolu, hafif bir sofra kurmak istiyor, pişmanlık duymadığınız bir öğün geçirmek istiyorsanız karşınızda mis gibi zeytinyağlı pırasa! Oldukça doyurucu, aynı zamanda düşük bir kaloriye sahip olması ile diyet yapanların, sağlıklı beslenmek isteyenlerin gönül rahatlığı ile tüketebileceği seçenek için sofranızda yer açın!
Verevine dilimlediğiniz pırasa ve havuçlar ile hoş bir sunum, eklediğiniz portakal ve limon suyu ile bolca vitamin içeren bir tarif videomuzda sizi bekliyor; şimdiden afiyet olsun!

Zeytinyağlı pırasa tarifi, nefis zeytinyağlı pırasa tarifi, zeytinyağlı pırasa yapımı, zeytinyağlı pırasa yapılışı, zeytinyağlı pırasa nasıl yapılır, zeytinyağlı pırasa nasıl hazırlanır, zeytinyağlı pırasa malzemeleri, ev yapımı zeytinyağlı pırasa ve daha birçok sebze yemeği hazırlanışı MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Zeytinyağlı Pırasa Yapımı:

1. Pırasaları yıkayıp verev şekilde doğrayın.
2. Havuçları soyun, ortadan ikiye bölüp verev şekilde kesin; ardından tencereye 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edip pırasaları atın.
3. 3-4 dakika kavurun, ardından havuçları ekleyip kavurun.
4. Geri kalan tüm malzemeleri ve üzerini 2 parmak geçecek kadar suyu ekleyin kapağını kapatıp 20-25 dakika kadar pişmeye bırakın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER