MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Fındıklı, Fıstıklı ve Hindistan Cevizli Trüfler Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME10'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

Pratik ve enfes tarifler için @cartedorturkiye hesabını mutlaka takip edin. Hepsi birer tatlı sanatı şaheseri olan enfes dondurmalı tatlılar için @cartedorturkiye sayfasına davetlisiniz.

Lezzetli ve çok pratik bu dondurmalı tatlıya, aileniz, dostlarınız bayılacak… Klasik çikolata toplarını yani “Truffles”ları, Carte d’Or vanilya dondurma kullanarak hazırlayabilirsiniz. Lezzetli detaylar için videomuzu izleyin.

Fındıklı, Fıstıklı ve Hindistan Cevizli Trüfler Tarifi
MALZEMELER
  • CARTE DOR KAYMAKLI

    160 gr
  • fındık içi

    50 gr dövülmüş
  • kakao

    50 gr
  • Hindistan cevizi

    50 gr
  • Antep fıstığı

    50 gr dövülmüş
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Küçük bir tepsiye yağlı kağıt serin.

  • 2. Adım

    Parizyen kaşığı veya dondurma kaşığı kullanarak Carte d’Or Kaymaklı dondurmadan küçük toplar çıkarıp, dondurmaları yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.

  • 3. Adım

    Carte D’Or Kaymaklı dondurma topçuklarını 10 dakika buzlukta bekletin.

  • 4. Adım

    Ayrı ayrı kaselerin içine kakao,fındık, hindistan cevizi ve antep fıstığını koyun.

  • 5. Adım

    Dondurduğunuz mini Carte d’Or Kaymaklı dondurma topçuklarını buzluktan çıkarıp, ayrı ayrı kaselere koyduğunuz malzemelere bulayın.

  • 6. Adım

    Fındık, kakao, Hindistan cevizi ve Antep fıstığına bulanmış Carte d’Or kaymaklı dondurma topçuklarını servis tabağına alıp, bekletmeden servis edin.

  • 7. Adım

    Farklı bir lezzet için; Carte d’Or kaymaklı dondurma topçuklarını üç farklı kuruyemiş ve kakoya ayrı ayrı bulamak yerine tek çeşit kaplama malzemesi kullanarak hazırlayabilirsiniz. Sadece Kaplama malzemesini 50 g değil , dört farklı kaplama yerine toplam 200 g olarak kullanın.