MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Rezeneli Fırın Levrek Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI1 Porsiyon

Mide ve hazımsızlık problemlerine olumlu etki eden rezene ile pek çok  leziz tarif yapabilirsiniz; işte onlardan biri rezeneli fırın levrek. Mis gibi kokusu ile sofralarınızda adeta şölen havası estiren tarifimizi izlemek için buraya buyurun! 

Fırınlanmış Rezeneli  somon, somon burger ve limonlu gevrek tariflerimizi izlediniz mi?

Sadece Migros’ta olan özel ürünler ile özel tarifler yapıyoruz. İşte onlardan biri; soya soslu tavuklu noodle Yapımı şimdi MigrosTV’de!

Rezeneli Fırın Levrek Tarifi
MALZEMELER
  • levrek

    1 adet
  • taze soğan

    5 dal
  • dereotu

    ½ demet
  • maydanoz

    ½ demet
  • tereyağı

    30 gr küp kesilmiş
  • rezene

    2 adet taze
  • defne yaprağı

    3 adet
  • zeytinyağı

    30 ml
  • patates

    5 adet küçük boy taze
  • paprika

    5 gr
  • -rezene- tohumu

    10 gr
  • Tuz

    1 tatlı kaşığı
  • Karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Taze soğanları ince ince kıyıp geniş bir kaba koyun.

  • 2. Adım

    Rezeneleri, dereotu ve maydanozu ince ince kıyıp ekleyin.

  • 3. Adım

    Levreği kurulayıp yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine alın.

  • 4. Adım

    Hazırladığınız harcı balığın karnına doldurun.

  • 5. Adım

    Tereyağını küçük parçalar halinde balığa ilave edin.

  • 6. Adım

    Araya defne yaprağını koyun.

  • 7. Adım

    Patatesleri kabuklarını soymadan yıkayıp kuruladıktan sonra elma dilimi şeklinde doğrayın.

  • 8. Adım

    Geniş bir kaba alıp üzerine zeytinyağı, paprika, rezene, karabiber ve tuz serpip harmanlayın.

  • 9. Adım

    Patatesleri tepsiye, balığın etrafına yerleştirin.

  • 10. Adım

    0. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirip servis yapın.