Temel gıdalarımızdan biri olduğu için ekmeği mutfağımızda eksik etmemeye
çalışırız. Bu yüzden bazen miktarını abartır, hepsini tüketemeyebiliriz. Böyle
zamanlarda ekmeğin israf olmasını önleyecek, aynı zamanda lezzetli tariflere
ihtiyaç duyarız.
Sıradaki videomuzda Eğitmen Şef Nermin Gül; bayatlayan ekmekleri
değerlendirip çay sofralarınızda, hafta sonu kahvaltılarınızda yer
verebileceğiniz pratik bir tarif paylaştı. Kek kalıbının katkılarıyla çıkan hoş
sunumu ve kolay hazırlanışıyla gönülleri fethedecek bayat ekmek böreği nasıl
yapılır, tüm detaylarıyla videomuzda sizi bekliyor.
Bu bütçe dostu tariflerden haberdar olmak için serimizin diğer bölümlerini de
takip etmeyi ve MigrosTV Youtube kanalına abone olmayı unutmayın.