Çilek kokulu bir yaz lezzeti! Yaz mevsiminin en tatlı meyvelerinden çilek, artık daha da tatlandı. Damaklardan silinmeyecek lezzetiyle çilekli crumble tarifi MigrosTV’de. Bu videomuz da hoşunuza gidebilir: jambonlu tava tostu tarifi
Çilekli Crumble Yapımı:
2. Dondurulmuş tereyağını küçük küpler halinde doğrayın. Un, pudra şekeri, vanilya ve tuz ilavesiyle küçük topakçıklar olacak şekilde ellerinizle karıştırın.
3. Doğranmış çilekleri ısıya dayanıklı fırın kabına alın. Üzerine file badem serpiştirin.
4. Hamur topakçıklarını ekleyip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika kadar pişirin.
5. Fırından sıcak olarak çıkardığınız tatlıyı, bekletmeden servis edin.