Elmalı İsveç Keki Tarifi
6.476 votes, average: 4,53 out of 56.476 votes, average: 4,53 out of 56.476 votes, average: 4,53 out of 56.476 votes, average: 4,53 out of 56.476 votes, average: 4,53 out of 5
4,53/5Toplam: 6.476 Oy
view 38.142
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Elmalı İsveç Keki Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Daha önce nefis kek tarifleri paylaşmıştık sizlerle; limonlu, hurmalı ve daha pek çoğu. Bu sefer de elmalı İsveç keki yaparak sofralarda nefis bir lezzet rüzgârı estirmek istedik. Üstelik bu kek tarifi oldukça pratik! Buyurmaz mısınız?

Elmalı İsveç Keki Yapımı:

1. Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın.
2. Ardından tereyağını ekleyip çırpmaya devam edin.
3. Diğer kuru malzemeleri de ekleyip bir süre daha çırptıktan sonra önceden rendelenen ve suyu sıkılan elmaları ekleyin; kek kalıbını yağlayın ve unlayın.
4. Kek karışımını eşit bir şekilde kaba dökün.
5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER