MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
En Lezzetli Bafra Pidesi | Ustasından Öğren

MigrosTV’den herkese merhabalar! Her bölümünde ülkemizin geleneksel lezzetlerini ustalarından öğrendiğimiz, restorantlardaki tadı evde nasıl yakalayabileceğinizi anlattığımız serimiz Ustasından Öğren’in bir diğer bölümü ile sizlerleyiz!

Serimizin bu bölümünde Bafra Pidesi yapımının püf noktalarını ve lezzetinin kaynağını en meşhur şeflerden biri olan Coşkun Kuru’dan dinledik. Bu harika pide ile ilgili birçok detaydan bahseden şefimiz hamurun yapımından pişirme şekline ve derecesine kadar sizlerle paylaştı. Kariyer yolculuğundan da bahseden Kuru : ” Kıymalı Bafra Pidesi gurmeler tarafından Türkiye birincisi olarak seçilmiştir. Biz tabii ki taş ocak fırınlarda yapıyoruz ancak sizler de evde bu lezzeti detaylara ve püf noktalara dikkat ederek yakalayabilirsiniz.” dedi

Sizler de videomuzu izleyerek lezzetine doyum olmayacak Bafra Pidesi’ni evinizde yapabilir, hem ailenize hem de sevdiklerinize sunabilirsiniz. Bir sonraki bölümde ustasından öğrenmek istediğiniz lezzeti de yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Şimdiden herkese keyifli seyirler!