MigrosTV’den herkese merhabalar! Her bölümünde ülkemizin geleneksel lezzetlerini ustalarından öğrendiğimiz, restorantlardaki tadı evde nasıl yakalayabileceğinizi anlattığımız serimiz Ustasından Öğren’in bir diğer bölümü ile sizlerleyiz!
Serimizin bu bölümünde Bafra Pidesi yapımının püf noktalarını ve lezzetinin kaynağını en meşhur şeflerden biri olan Coşkun Kuru’dan dinledik. Bu harika pide ile ilgili birçok detaydan bahseden şefimiz hamurun yapımından pişirme şekline ve derecesine kadar sizlerle paylaştı. Kariyer yolculuğundan da bahseden Kuru : ” Kıymalı Bafra Pidesi gurmeler tarafından Türkiye birincisi olarak seçilmiştir. Biz tabii ki taş ocak fırınlarda yapıyoruz ancak sizler de evde bu lezzeti detaylara ve püf noktalara dikkat ederek yakalayabilirsiniz.” dedi
Sizler de videomuzu izleyerek lezzetine doyum olmayacak Bafra Pidesi’ni evinizde yapabilir, hem ailenize hem de sevdiklerinize sunabilirsiniz. Bir sonraki bölümde ustasından öğrenmek istediğiniz lezzeti de yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Şimdiden herkese keyifli seyirler!