Glutensiz Yumuşak Mısır Ekmeği Tarifi
5.094 votes, average: 4,70 out of 55.094 votes, average: 4,70 out of 55.094 votes, average: 4,70 out of 55.094 votes, average: 4,70 out of 55.094 votes, average: 4,70 out of 5
4,70/5Toplam: 5.094 Oy
view 110B+
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Glutensiz Yumuşak Mısır Ekmeği Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Çölyak hastalarının özellikle dikkat etmesi gereken “gluten” pek çok gıdada karşımıza çıkıyor. Çölyak hastalarına özel tariflerimiz ile damak tadından ödün vermeden sağlıkla tüketebileceğiniz lezzetler hazırladık size… İşte onlardan biri; Glutensiz Mısır Ekmeği. Pratik ve lezzetli yemek tarifleri için MigrosTV’den ayrılmayın.

Glutensiz Yumuşak Mısır Ekmeği Yapımı:

1. Tüm malzemeyi karıştırma kabınıza alın ve çırpma teliyle kek hamuru kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
2. Elinizde bulunan uygun bir kalıba veya tepsiye dökün. Tepsinizin altını tereyağ ile yağlamayı unutmayın.
3. Isıtmış olduğunuz 180 derece fırında 30 dk. kadar pişirin.
4. Ekmeğiniz hazır.

EN ÇOK İZLENENLER